Sterke vrouwen staan centraal in Janet haar werk. Ze werkt vrij en er zit vaak een vleugje humor, of juist iets tegenstrijdigs in haar werk. Het is daardoor niet altijd een vanzelfsprekend beeld. Ze gebruikt veel kleur, verschillende materialen en collages. Inspiratie haalt ze uit het dagelijks leven, reizen en magazines.


Janet heeft, na enkele jaren geschilderd te hebben, de Academie van de Schone Kunsten Arendonk gevolgd. Eerst de algemene richting Schilderen en daarna Project Atelier Schilderen.


Janet maakt ook kleine persoonlijke collagepaneeltjes en -bordjes in opdracht, vaak als kleine kunst-/herinnerings- of verjaardagscadeautjes. Voor meer informatie kunt u per mail of telefonisch contact opnemen. Zie pagina "borden en paneeltjes".


Ook zijn er mogelijkheden voor workshops of schilderlessen. Deze worden op maat in elkaar gezet. Stuur gerust een mail voor meer informatie.

In september '23 is Janet gestart met schilderlessen. Deze vinden plaats op maandagochtend en dinsdagmiddag. De lessen worden gegeven aan beginners en gevorderden. 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram